mandag 3. august 2015

I gode venners lag

Denne helgen har vår lille, fine by bydd på herlige konsertopplevelser, med bl.a Return, Erik&Kriss og Åge og sambandet (guilty pleasure nr 1). Min kjære hadde ordnet festivalpass og barnepass hele helga som en bursdagsgave til frua, og det var helt perfekt, en fulltreffer! Vi har nemlig ikke vært ute sammen på flere år, og da vi i tillegg fikk vite at flere av våre gode venner, som vi ser så altfor sjelden, hadde ordnet med ferie og bestilt både flybilletter nordover og festivalbilletter, kunne det knapt blitt bedre. 
Åge<3

Vi samlet oss både fredag og lørdag før konsertene, vi grillet, vi drakk, vi mimret og lo. Timene fløy avsted og så bar det ut til festivalteltet. Der var enda flere gode venner å møte, gledelige gjensyn, gode klemmer og muntre samtaler (eller ihvertfall forsøk på samtaler). Som vi danset. Som vi sang. Som vi lo, helt til magemusklene verket. 

Vi er heldige som har så mange. Vi har de som passet barna hele helga. Vi har en stor flokk venner, kjente og kjære som vi elsker å treffe og få tid med. Byen vår har mange ildsjeler som gjør alt for å gi publikum gode opplevelser og minner. 

Konsertene var bra, selvfølgelig. Men ingen opplevelser er verdt noe uten en flokk - liten eller stor - å dele de med. 
Helga var over så altfor fort, men den har blitt godt lagra i minneboka. 

Takk til alle som gjorde hele helga så fantastisk fin <3 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar