fredag 15. mai 2015

Idédugnad

Så var det en av disse dagene da,som bare raste av sted med meg selv på slep. 5-åringen vår har hatt fridag fra barnehagen ( det var visst planleggingsdag idag uansett, men det hadde jo ikke denne småvimsete mammaen notert ned ) , dermed har vi vært på farten mesteparten av dagen. 

Det var nydelig å kræsjlande i sofaen med The Voice på TV og taco på fatet. Ingenting er som å innta fredagstaco/pizza i horisontalen, og ingenting slår fredagsfølelsen, det er jo like stas hver eneste gang! 

Og jaggu ser det ut til at gleden over fredagen har smitta over/gått i arv til 5-åringen også, han ELSKER at "alt" er lov på denne dagen. Mulig det er pga 2 slitne foreldre, men det slakkes en god del på regelverket i heimen når vi endelig kan saluttere at det er helg. Og det akter vi å fortsette med!

Før i tida var det jo alltid fest på fredager, det er det forsåvidt enda - bare på en litt annen måte...

Vel, jeg har, om ikke annet, benytta deler av kvelden til å brainstorme over hva jeg vil blogge om, og den lista er laaang. Det er ihvertfall en stor glede for meg å skrive, så får det bli en bonus hvis noen har glede av å lese! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar