mandag 13. juli 2015

Idyll,idyll,idyll,idyll....for det meste ;)

Vi ferierer for tida i Telemark, der jeg vokste opp, og vi suser rundt i det eneste idylliske området etter det andre. Været er ,for oss nordboere, helt fantastisk, akkurat passe varmt for litt sightseeing, litt for kaldt til strand og sol. Is,jordbær,grilling,vin,sandaler,kjoler,shorts,lavt tempo - livet er enkelt.

5-åringen har stort sett vært i 240 siden vi kom, det er så mye spennende og nytt, og han har fått masse tid sammen med tante, onkel, søskenbarn og besteforeldre som vi dessverre treffer altfor lite ellers. Høydepunktet hans hittil, tror jeg er da han fikk overnatte i campingvogn, det har vært en drøm lenge. 

Har også innsett at til tross for at vi skal besøke både Sabeltann (Kristiansand dyrepark) og Legoland senere i ferien, er det jammen ta mye glede i de små ting også, og aller helst det som skjer på impuls. For eksempel kan det være supert å klatre på bergknauser, bade litt eller prøve å slå hjul i gresset. 

Babyjenta vår på 8 mnd har nok slitt litt mer enn broren med å tilpasse seg alt det spennende som skjer, hun sover ikke like godt på dagtid fordi vi farter imellom, samtidig som det skjer mye rundt henne, så sånn sett har ikke alt vært bare-bare, men da gjelder det å gjøre det beste ut av det. Og så tenker jeg som så at sånn blir det denne ferien, neste gang er hun større og gangen etter der enda større. Tida går jo så fort! Med barn kan man ikke forvente at alle dager i ferien skal være perfekte, men hvis man får noen gode øyeblikk hver dag, får vi være fornøyde :)

Bildene under er fra de siste dagers tusle-turer i Porsgrunn, Kragerø og Valle i Telemark, nok av idyll å vise frem! Bildene er i alle slags formater, det er det bare å beklage. Amatørblogger,si!
Porsgrunn har pønta sæ
Porsgrunnsælva, noe mer idyllisk enn jeg kan huske
-Ta bilde av meg no mamma ;)
Fint med verandapeis til litt småkjølige sommerkvelder
Mens rosévinen må være iiiiiskald

Finnes det noe bedre enn å ligge flat ut på brygga?
Kragerø. Strand,brygge,svaberg,sommerhus,båter som kommer tøffende...Sommer!
Ny dag, ny skjærgårdidyll. Valle, sola steiker, båtene tøffer og ferierende nordlendinger nyter lavt tempo. Det begynner nå å bli uklart hvilken dag det er eller hva klokka er.
Sommerhuset vårt. Neida. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar