onsdag 22. juli 2015

Hvordan var det man gjorde det igjen?




Hvordan var det igjen, før i tida, da man kunne gå seg en tur og nyte utsikten og roen, uten behovet for å dele det med "alle"? Hvordan var det igjen, å sitte på en benk, en trikk eller en buss og bare se på folk? Hvordan var det igjen, å ligge i gresset eller hengekøya, og bare se opp på himmelen?
Hvordan var det igjen, å få med seg smått og stort som skjer rett foran øynene våre; en hare som kommer hoppende i gresset eller en baby som gjør noe nytt for første gang? Hvordan var det igjen, å tyvlytte til andres folk samtaler på Ikea, eller se seg rundt og hente inspirasjon til oppussing, klær, leking eller hva det enn måtte være? Hvordan var det igjen, å være tilstede i sitt eget liv, akkurat nå, og ikke sammenligne seg og sitt med alle andre? 
Vi har så godt av å koble av fra nett, alle sammen, beskytte oss mot alle inntrykk vi tar inn hver dag gjennom telefonene og nettbrettene våre. Gjør det, bare gjør det. La inntrykkene komme fra det som skjer rundt deg, akkurat der du er.  Og du trenger ikke engang dele det som skjer. La det være ditt, og bare ditt. Det er nok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar